Sælg bilen

3 enkle steps

Indtast dine biloplysninger og få en bilvurdering

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvorfor vælge bilvurderinger.dk

download

Helt enkelt

Få et prisbud på din bil med nogle få klik - uden nogle form for gebyr

download

Straksbetaling

Vi betaler dig med det samme, vi ønsker at købe bilen

download

Slip ansvaret

Vi afhenter din bil, uanset hvor i landen den befinder sig

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min defekte bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Bilvurderinger.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos Bilvurderinger.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

Bilvurderinger.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Bilvurderinger.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos Bilvurderinger.dk. Motoren var defekt på min Nissan Micra og defektbil hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og Bilvurderinger.dk hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var defekt. Bilen kunne ikke starte. Bilvurderinger.dk købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Bilvurderinger.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Bilvurderinger.dk er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

  Vil du sælge bilen? - Vi køber biler uanset stand

  download
  download
  download
  download
  fold1
  Recovered
  Recovered

  Vi er eksperter i bilkøb

  Har du en bil, som du ønsker at sælge uden besvær og usikkerheder? Så er du kommet til det rette sted. Vi er stolte af at være eksperter i bilkøb, og vi gør det let, hurtigt og sikkert for dig at sælge din bil.

  Vi køber biler uanset stand, alder og model.

  Med Bilvurderinger.dk behøver du ikke bekymre dig om lange forhandlinger, skjulte omkostninger eller usikkerhed omkring salget af din bil. Vi er her for at give dig en problemfri oplevelse, når du sælger din bil. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få den bedst mulige pris for din bil.

  Vi afhenter din bil i hele landet

  Har du en bil, du ønsker at sælge, men bekymrer dig om besværet ved at levere den? Lad os tage den bekymring væk. Vi er stolte af at tilbyde gratis bilafhentning overalt i landet, så du kan sælge din bil uden at skulle bekymre dig om afstanden.

  Kontakt os I dag og vi afhenter din bil I dag. 

  bilvurderinger
  bilvurderinger
  dar

  Du får får straks betaling

  Köperbilar.se ger dig ett konkurrenskraftigt prisförslag som du inte kan tacka nej till! Vi strävar efter att betala bäst för din bil. Sälj bilen till oss och var säker på att du får ett schysst pris för bilen.
  Innan vi hämtar bilen så har du alltid pengarna på kontot och ägarbyte & registrering tar vi hand om. Skicka in en gratis förfrågan och sälj din bil samma dag. Som sagt, vi köper bilar som är trasiga, krockskadade och med defekt motor.

  Vi køber defekte og ødelagte biler

  Er din bil begyndt at drille, eller har din bilværksted informeret dig om, at reparationerne bliver for dyre? Bare rolig! 
dyre reparationer bliver glemt, når du sælger din bil til os. Vi køber eksempelvis biler med defekte gearkasser, motorproblemer og kollisionsskader. Vi er specialister i at købe biler, så tøv ikke med at kontakte os, når du vil sælge din bil. Vi køber biler uanset stand! 
Vi køber biler med defekt motor – vi køber din bil en god pris.
  Ring til os på 50 50 20 60

  fold4 img
  bilvurderinger

  Ring på 50 50 20 60 eller få en gratis bilvurdering via formularen. Vi køber din bil direkte, efter du har godkendt vores prisforslag.

  Du får pengene på din konto samme dag og inden vi henter bilen!

  Køber alle former for biler

  En ukompliceret og gnidningsfri bilhandel.

  Vi står for tryghed og service. Når du sælger din bil til os, er du garanteret pengene på din konto, inden vi henter bilen. Du behøver altså ikke annoncere din bil på DBA og lign. og komme i kontakt med en masse useriøse bilforhandlere. Undgå al besvær og vælg bilvurderinger.dk – din pålidelige bilkøber, der er her for at give dig den bedste service.

  scroller
  fold8-img

  Penge først - vi afhenter bilen efterfølgende

  Börja med att kontakta oss, godta vårt prisförslag och få pengarna insatta direkt på kontot. Din bil säljs alltid i befintligt skick! Står bilen på verkstad och är defekt så ordnar vi gratis hämtning. Vi gör allt för att det skall vara smidigt för dig att sälja bilen utan huvudvärk.